onsdag 16 januari 2013

Leaving Bangkok


 Efter 5 dagar är det dags att lämna Bangkok. Vi har haft riktigt sköna dagar här. Eftersom vi jobbar med halvbra framförhållning så gick det inte att boka buss och båtresan till Koh Tao igår eftersom det var tvunget att göras 3 dagar innan på nätet... Vi fick lämna de fina områdena i Bangkok och röra oss till backpackersdistriktet Khao San road för att boka resan. Vi tog en båttur upp längs floden och väl framme käkade vi och drack nårgra Chang (öl). Lite lätt lulliga löste sig resebekymrena direkt på stället vi åt på. Sen begav vi oss vidare ut i Bangkoknatten.
Det började fint direkt när vi skulle beställa Samsong (whiskey) diet coke och bartendern uppfattade att vi sa Samsong without coke. Erika shoppade en hatt sen var kvällen fullbordad.

Oturligt nog idag så vaknade vi bakfulla och kunde inte träna som vi faktiskt lyckas göra alla andra dagar.

Nu drar vi till Koh Tao för att dyka och ha lite skönt strandliv. Vi ska även möta upp Rasmus, Annsofie, Anders och Angelica sen vidare till Koh Phangang. Vi får se hur internetmöjligheterna ser ut för vårt nästa resmål och möjligheterna att blogga.

Hejdå :)



4 kommentarer:

  1. Grattis till förlovningen! Ser redan fram emot svensexan, då ska vi knoppa vid nån tjärn! :D PS Bara 20 minus här

    SvaraRadera
  2. Grattis !!! Inget säger ni ni ser ut att ha det väldigt bra

    Pappa å UllaBritt

    SvaraRadera
  3. Älskar Erikas hatt, den klär dig!!!;) Hoppas ni får det sjuuuukt bra nu och stort grattis till förlovningen!!!! Malin och jag (michaela) kommer på bröllopet! Så ni skulle bara våga gifta er på nån strand nu när ni är utomlands. Jag paxar att få göra Erikas bruduppsättning med.

    Kramar Malin och Michaela

    SvaraRadera
  4. Grattis
    Christer Nilsson östersund

    SvaraRadera