lördag 12 januari 2013

Off we go!

Hej!
Efter att sagt upp oss från jobbet, flyttat ur lägenheten var det då äntligen dags! Det känns helt ok att bara få göra vad vi känner för i några månader nu :)

Två dagars intensivt packande resulterade i att vi slutligen fick välja bort ganska många saker som vi inte kunde ta med. På bilden ser ni i alla fall vår packning som vi ska släpa runt den närmsta månaderna.

Vi har i alla fall landat på vårt första stopp för resan Bangkok. Planen är att vara i Thailand några veckor, sen vidare till Borneo, Filippinerna och sen vet vi inte riktigt vart vi ska efter det.

Vi tänkte att vi startar resan med lite högre standard sen lär ju det automatiskt bli sunkigare och sunkigare eftersom pengarna inte lär räcka till sånna här hotell hela resan...

På bilderna är vardagsrummet på vårt hotell, vi beställde roomservice första kvällen vi kom dit och käkade middag och kollade på film. Som vanligt är dygnet helt felvänt efter den långa resan så jag vaknade klockan 6 och passade på att köra en morgongrind, sen gick vi och träna klockan 7, frukost efter det och poolen till kl 10. Helt ok pool, Erika vilar lite på poolkanten :)

Tack och hej för ett tag!














1 kommentar:

  1. Ser ju helt underbart ut. Ska bli spännande å följa eran resa. :-)

    SvaraRadera