tisdag 5 mars 2013

Expedition robinson

 Vi träffade en skön lirare Emir på en restaurang där vi käkade ett par gånger. Det var även samma kille som var med och sjung karaoke och var ute med oss varje kväll. Han hade en båt och tog med oss på en dag med snorkling som avslutades med att vi sov i tält på en öde strand.


Vår guide kunde även göra hattar av palmblad :)
Han fixade allt käk och vi fixade drickat. Det är skönt när man är ute och snorklar och helt plötsligt dyker det upp en snubbe med harpun och fångar en bläckfisk :) Han och hans två kompanioner visade sig vara riktigt bra på att hitta fina stränder, fina snorklingsplatser och att laga fantastisk mat. Medan vi åkte runt i båten lyckades de samtidigt grilla i nått lastutrymme längst bak. Vettetusan hur det gick till men de lyckades i alla fall fixa  bläckfisk, flera andra sorters fiskar, krabba och kött, plus att de även fixat riktigt mycket frukter och grönsaker. Imponerande att bland den godaste maten vi ätit på resan lagades i en liten båt. Planer smeds även i gänget tillsammans med guiden att starta en affärsverksamhet tillsammans (det var i och för sig efter nån kall...)


Packat för utflykt
På kvällen blev det expedition robinson möter paradis hotel, med 5 killar och 4 tjejer när sängplatser skulle röstas. på kvällen låg vi i alla fall under bar himmel med en eld och jag tror att man kunde se varenda stjärna som fanns på himlen. En fantastisk upplevelse plus en magisk månuppgång på det.





















Lunchdax






En blackfiskarm som tittar ut


Secret beach (För att komma till stranden var man tvungen att dyka igenom ett hål i berget)















Månuppgången var riktigt cool





Vi vaknade till soluppgången och åkte tillbaka till El nido







1 kommentar:

  1. Helt underbara bilder, bara liiiite avis på. Så härliga snorkelbilder, vill också....

    Puss och kram på er allihopa.
    Mamsen

    SvaraRadera