torsdag 7 mars 2013

Tack alla underbara människor!

Igår så överaskade gänget mig och Erika med en förlovningsfest. Det började med att vi på morgonen väcktes med en fruktdrink och kort med lite instruktioner på. Efter det hade de ordnat en brakfrukost på altanen.

Sen fick vi instruktioner att vi skulle vänta ett tag innan vi skulle åka vidare till okänd aktivitet. Efter en timme fick vi hoppa upp på en moppe som körde oss till en underbar spa anläggning där vi fick bli ompysslad och behandlad som kungligheter i 3 timmar. Vi fick en helkroppspeeling, bada i ett "helande" bad med blommor och oljor och sen fick vi massage. Det var ett riktigt schysst spa även för mig som
egentligen inte riktigt gillar kroppsberöring....

När vi kom tillbaka till huset hade de andra satt på grillen och ordnat en middag som var fantastisk. Det hela slutade med fest och lite lekar. En fantastisk dag var det.

jag har inte bara turen att en underar tjej ska gifta sig med mig utan även att ha underbara vänner som ordnar en fantastisk dag :) Tack så mycket!

Förutom korten från förlovningsfesten är det lite bilder på Boracay och vårt hus. Nu bär det vidare mot Hong kong och en helt ny del av resan börjar!












































1 kommentar: