tisdag 5 februari 2013

Coola katter

Det har gått ett par dagar sen senast men det har hänt en del. Framför allt grabbarna som har skaffat ny cool stil....

Efter att hyrt vår packmoppe som vi kört runt med på ön fick vi blodad tand och hyrde en stor jeep och drog till Krabi för att hälsa på Annsofie och Angelicas morfar. Väl där hittade Rasmus  och Anders coola kepsar som passar coola katter i 30års ålderna perfekt! Efter det har det bara blivit bättre och just nu har vi en liten mustachkamp (Går bäst för Anders...).

Annars har det varit det vanliga lite mys i poolen, några öl på stranden, god mat och lite utflykter. Det är lite för skönt här vid lägenheten för att göra för mycket utsvävningar... För övrigt tack Johan Forsstedt för läckra badbrallor, Erika har blivit proffs på pannkaksvändning samt blivit religös och Rasmus ställer alltid upp när som helst och plåstrar om alla :)

Imorgon är vi på väg mot Phi Phi och lämnar Koh Lanta. Vi ska vara i Phi Phi i 3 dagar fira Rasmus födelsedag innan vi ska åka till Borneo för lite djungelliv.

Det ska bli riktigt häftigt att åka till Borneo, vi ska börja med att bestiga mount Kinabalu (4000m) innan vi ska åka en flodbåt upp i regnskogen och bo på en djungelcamp och förhoppningsvis se massa roliga djur!







                                                                                         








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar