söndag 24 februari 2013

Hejdå Borneo



Manukan island
Då var det dags att lämna Borneo. Vi har haft en fantastisk tid här. Vi har sett mycket djur och fantastisk natur prcis som vi hoppats på att göra här. Alla människor här har verkligen varit trevliga och bjudit på sig själva vilket gjort vistelsen ännu bättre.
Verandan på vår bungalow

Vi bestämde oss för att boka in oss på lite finare resort sista natten ute på manukan island utanför Kota kinabalu. Vi fick stora 2 plans bungalows som hade varit väldigt fina och lyxiga om det inte vore för att strömmen gick på kvällen eftersom generatorn var trasig. Vi fick sova i en värme som var olidlig och inte kunna hitta till toaletten ens i mörkret. Vi längtade tillbaka lite till djungeln för att kunna sova lite bekvämare :)

Det var mysigt ändå, stranden var en riktig paradis strand och maten var väldigt god. Vi hyrde även snorkelutrustning och simmade som aldrig förr. Inte mins när vi såg en haj en simma runt oss. Så rädd har jag nog aldrig varit trots att Erika säger att de små revhajjarna inte äter människor plus att den bara var 1 meter lång. Jag vet nog att den kunnat äta upp mig om den ville...

Nu är det dags för filipinerna lite mer sol, bad, snorkling och ta det lite lugnt!

 
 


















Några öl fick vi även i oss på kvällen :)

2 kommentarer:

  1. Hej igen, återigen ett stort Tack för all information och alla underbara kort som ni skickar till oss. Man blir verklingen avundsjuk på allt ni har upplevt. Vi är så glada för er skulll att ni tog detta tillfälle i livet. Nu längtar vi ännu mer till vår resa, fast vi inte kommer att uppleva bråkdelen av vad ni har upplevt hittills, vi får längta till miljön och stränderna. Här har vi haft plusgrader i några dagar, men vi har inte sett några sköldpaddor i storsjön än, bara några sälar. Kramar från Pappa och Ulla-Britt.

    SvaraRadera
  2. Jag vill också snorkla!!! Så häftigt med alla fina fiskar och så kul att ni kan få så bra bilder under vattnet!!

    Kram från mamsen

    SvaraRadera